Samarbete

Världsklass samarbete


Varför fungerar vissa grupper/team medan andra inte gör det (ibland smärtsamt så!)? Har du någon gång varit en del av ett framgångsrikt team/samarbete? Kommer du ihåg känslan av flyt och upphetsning och hur allt verkade möjligt? Vad gjorde du/ni – eller inte gjorde – för att göra det hela möjligt?


Högpresterande team/framgångsrikt samarbete händer inte allt för ofta enligt vår erfarenhet. Vi i FT tror att detta borde och framför allt kan hända mycket oftare. Vi tror att vilket team/grupp/samarbete som helst drastiskt kan förbättras och att högpresterande team istället kan bli en vardag för de flesta team/grupper.

Nyckeln till högpresterande team och framgångsrikt samarbete är en väl utvecklad kommunikation. Vi hjälper team/grupper av alla storlekar och typer att utveckla deras kommunikationskompetens och använda detta i sin egen verksamhet för att förstå vad som fungerar i deras samarbete (så att de kan fortsätta göra detta!), såväl som att förstå vad som inte fungerar (så att de kan ändra detta!).