FT på gång

Ny bok!

Äntligen är den här! Boken "Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra? - Slå hål på de vanligaste myterna om kommunikation och förändring.

Under alla mina år när jag har varit ute och hållit utbildningar och undervisat i organisationer så har jag saknat en bok att lämna efter mig. En bok som tar upp det jag har beskrivit och berättat om. En bok som tar upp framgångsexempel i vår vardag, dvs vad det är personerna och organisationerna gör som lyckas. En bok som ramar in och beskriver disciplinen (Kommunikologi) och kompetensen jag arbetar med. I och med den saknaden så har jag insett att jag behöver skriva den själv. – Hur svårt kan det vara?

Därför har jag nu skrivit boken jag själv har saknat. En bok fylld med lärdomar jag har dragit  under mina 14 år i organisationer i olika branscher. En “skattkista” på 212 sidor full med exempel, filmlänkar (QR-koder) och metaforer. Så varför inte överraska din chef eller grupp/ledningsgrupp/organisation med en bok som vill bryta det traditionella sättet att tänka kring kommunikation och förändring. Beställ den på www.skarpdig.com

2013-01-23