FT på gång

"Bring Your Own" utbildningsdagarna 26-27 augusti

Välkommen att deltaga på de öppna utbildningsdagarna "Bring Your Own" , där du får möjlighet att ta med dig ett faktiskt case/exempel från din egen verklighet och vardag som du vill ha hjälp med att lösa eller hitta sätt att hantera.

Alla står vi inför utmaningar i livet vare sig det handlar om hur jag ska hantera en besvärlig chef/medarbetare, eller att jag vill få mina enhetsmöten att bli mer effektiva eller kanske att jag vill bli tydligare i min egen kommunikation. Niina Eriksson och Peter Nilsson från Framtidens Team kommer att under dessa dagar guida er och "leverera" ett antal framgångsnycklar och ökad medvetenhet om vad det är som fungerar i vår kommunikation. Detta gör att du på plats får möjlighet att sortera och filtrera ditt eget case/exempel utifrån nya perspektiv. Dessutom kommer de övriga deltagarna att bidra med sina tankar /lösningar på "din utmaning/ditt problem", vilket gör effekten större, än att försöka lösa saken på egen hand.

Välkommen! OSA senast den 5/8, investering 4.600 kr (faktureras innan kursstart). Anmälan sker till peter@framtidensteam.se! Träningsdagarna kommer att äga rum i Stockholm den 26-27/8.

2013-05-15