Framtidens Team

Niina Eriksson

+46707695068

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och utvecklade tidigt ett stort intresse för hälsa, kost och fysisk aktivitet. Under mina år i hälsobranschen utvecklade jag snabbt passionen för kommunikation och ledarskap. Jag har gått flertal utbildningar och föreläsningar i ämnena både i Sverige och utomlands innan jag slutligen fastnade för disciplinen Kommunikologi.
Jag introducerades till Kommunikologin 2001 och har sedan dess arbetat med vidareföring av kompetensen. Min drivkraft är hjälpa organisationer att göra det Enkelt! Att skapa en bättre värld för kommande generation både som individ och i organisationskontext. Motto; Hur svårt kan det vara?

Ewa Jonason

+46709927918

ewa@framtidensteam.se

Jag är en nyfiken kvinna i mina bästa år som vill ”dra mitt strå” till en bättre värld som jag vill ska vara mer enkel och kul. Min erfarenhet är att det dyker upp svårigeheter i livet, så det är lika bra att passa på att ha det bra. Jag tror att det var Mark Levengoods farmor som sa; ”Det är bara att bryta ihop och gå vidare” Det tilltalar min humor.
Har en lång erfarenhet från Teater, Radio/TV och har även jobbat med Events. Jag har arbetat som skådespelare, regissör, regiassistent, manusförfattare, producent och fungerat som arbetsledare för c:a 100 personer. Det stora intresset för ledarskap, människor och hur de fungerar ledde till att jag blev Certifierad Kommunikolog och började jobba på Framtidens Team.

Peter Nilsson

+46704610768

peter@framtidensteam.se

Jag brinner för att vara med om att förändra denna värld till det bättre! Startade företaget 1998 utifrån devisen: ”Är det inte kul är det inte intressant”, där ambitionen var att skapa det livet jag själv vill leva och dessutom hjälpa andra att leva enklare. Kommer från VH (Västerhaninge) ursprungligen, jobbat som idrottslärare, rest runt en del, studerat vid universitetet i Karlstad (fil mag i ekonomi samt läst statskunskap och engelska), jobbat med Drivhuset även det i Karlstad, certifierad kommunikolog, älskar idrott, natur, segling, familjeliv och en go fest. Motto: ”Om du inte tror du kan vinna har du redan förlorat” eller något justerad under senare år: ” Prova – det är inte så svårt!”